Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  سردار حسین معروفی  در مراسم بزرگداشت دومین یادواره سردار شهید حاج حسین پور جعفری در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان، ضمن ادای احترام به خانواده این شهید والا مقام، از خانواده ایشان تقدیر وتشکر کرد و گفت: دختران ایشان طی ۲۱ سال فراق پدر را در جبهه مقاومت تحمل کردند و در اضطراب ونگرانی پدر را یک شهید می‌دانستند و منتظر پدر نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه شما خانواده صبوری بودید که زینب گونه دوری پدر را تحمل می‌کردید، افزود: هر چه عزت و شرف داریم از ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های شهیدانی است که اکنون نباید مجالس یادبود را به عنوان مجلس ختم در نظر گرفت بلکه باید چنین محافلی را فتوحات نظام اسلامی دانست.

او با بیان اینکه اگر بخواهیم حاج حسین پورجعفری زنده و جاوید باشد باید فرهنگش را ترویج دهیم، ادامه داد: این شهید والامقام ۵ ویژگی مهم داشتند که هرکس این موارد را در خود نهادینه کند، مجاهد راه خدا می‌شود.

سردار معروفی با اشاره به آن ویژگی‌ها افزود: ویژگی مهم ایشان، گذشت ومجاهدت در راه خدا بود که در وجودش نهادینه بود و گذشت از گناه، گذشت از دنیا، گذشت ومراقبت از آبرو و گذشت از جان وعزیزان، از سایر ویژگی‌های مهم وی بود.

او عنوان کرد: شهید پورجعفری ۳۸ سال جهاد بی وقفه در کنار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی داشت که در نهایت شهادت پاداش آن بود.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی این شهید والامقام، بیان کرد: ایشان ولایت باور، صبور، تبسم و نیکی در سخن داشتن و چشم وگوش وزبان حاج قاسم بود و با روحیه مجاهدی که داشت لحظه‌ای از سردار دل‌ها دور نمی‌ماند.

او با اشاره به اینکه شهید پورجعفری یک الگوی عملی بود، تصریح کرد: ایشان مخزن الاسرار سردار دل‌ها بود و بایستی در جبهه اسلام و انقلاب باید با یکدیگر دوست و همراه باشیم و از رفاقت این شهید عزیز الگو گرفت و از مکتب صداقت و اخلاق وایثارگری اش درس بگیریم.
انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جبهه مقاومت سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصاف سوارکاران مازندران در سواحل بابلسر

در مسابقات سوارکاری استقامت قهرمانی مازندران، گرامیداشت دومین کنگره ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان و شهید مدافع امنیت محسن حسین‌نیا، ۲۵ سوارکار از شهر‌های بابل، قائمشهر، فریدونکنار و بابلسر باهم رقابت کردند.

شرکت کنندگان در مسافت‌های ۴۰، ۶۰ و ۸۰ کیلومتر به مصاف هم رفتند که ۱۵ نفر در پایان رقابت‌ها گواهی پیمودن مسیر دریافت کردند.

در ماده ۴۰ کیلومتر، مسلم یوسف نژاد، بهمن اپیکان، مهدی خوشحالی، هانیه مختاری، آریا فیروزیان، صدف مختاری، فاطمه جانمحمدی، مریم ابراهیمی و رامین تقوایی و در ماده ۶۰ کیلومتر امیر داستان پور، صادق باقرنژاد، محمدعلی باید، حمید عهدی نژاد، تینا وهابی و فاطمه زارع، نفراتی بودند که موفق به دریافت گواهی پیمودن مسیر شدند.

آئین اهدای گواهی نفرات برتر با حضور لاغری معاون فرماندار بابلسر، آری مسئول بازرسی اداره کل و جوانان مازندران، احمدپور نایب رئیس شورای شهر بابلسر سیدبشیر جعفری رئیس هیات سوارکاری استان و  ملک تبار رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر برگزار شد و از خانواده معظم شهید مدافع وطن سید محسن حسین‌نیا نیز تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • معلم شهید پس از ۳۹ سال به میهن بازگشت/جزئیات تشییع پیکر در ورامین
  • تشییع پیکر شهید حجت‌الله یوسفیه در ورامین
  • تشییع باشکوه پیکر شهید معلم در ورامین برگزار می شود
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • مصاف سوارکاران مازندران در سواحل بابلسر
  • شهید حسین اسکندرلو را بیشتر بشناسیم
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟